Bericht versturen
Thuis

GUANGZHOU BMPAPER CO., LTD. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Co. van Guangzhoubmpaper, Ltd, dat in 2005 wordt gevestigd, is een belangrijke document fabriek met ISO14001, ISO9001, SGS, FDA, FSC certificaten, enz. Wij vervaardigen niet bekleed woodfreedocument, het document van de compensatiedruk, bankpost, het glanzende document van C1S/van C2S, kunstdocument, mat document, couche document, duplexraad, ivoorraad, het document van de voedselrang, plotterdocument, kraftpapier-voeringsraad, cupstock document, hoofdzakelijk grijze raad, het document van de nieuwsdruk, enz.

 

CHINA GUANGZHOU BMPAPER CO., LTD. Bedrijfsprofiel 0

 

bmpaper bedrijf

 

Guangzhou bmpaper bedrijf

Bmpaper is een snelle groeiende onderneming die de productie en de marketing van papier & karton integreert. Na de inspanning en de ontwikkeling van 17 jaar, nu zijn wij één van de belangrijke kartonnen fabrikanten en de leveranciers in China geworden. Wij houden altijd zeer vriendelijke verhouding met vele sterke onderzoekinstituten in China, enejoying wij hoge reputatie in Papier en kartonnen markt in eigen land en internationaal.

 

 

CHINA GUANGZHOU BMPAPER CO., LTD. Bedrijfsprofiel 3CHINA GUANGZHOU BMPAPER CO., LTD. Bedrijfsprofiel 4

CO. VAN GUANGZHOU BMPAPER, LTD

Onze fabrieksnadruk bij het formuleren van de meeste soorten papier en karton in China, die industrieel document, cultureel document en kledingstukdocument omvatten. Met professionele productieinstallaties, kunnen wij het belangrijkste papier doen en het karton zoals witte bankpost, het papier van de compensatiedruk, niet bekleed woodfreepapier, C2S-glanzende kunst/steenpapier, couche papier, FBB/Ivory/SBS-raad, bedekte duplexraad, grijs karton, CAD het broodje van het plotterpapier, Cupstock-papier, het papier van de Voedselrang, Bruin/wit kraftpapier-papier, Gelamineerd karton, PE met een laag bedekt papier met een laag. enz. De producten wij produceren behandelen bijna de meeste papierfabrieken die in China kunnen worden vervaardigd. Wij zijn zeer professioneel en hebben volledige ervaring in diverse soorten minder en kleine professionele verpakking die voor klanten kunnen worden gebruikt die in behoefte minder hoeveelheid direct. Sommige van onze documenten leidt de markt in sommige landen. Wij kunnen onze producten in diverse soorten leveren verpakking volgens klant-specifieke eisen. Nu veroorzaken wij meer dan 50 soorten papieren en karton die over de hele wereld worden uitgevoerd naar ongeveer 60 landen en gebieden.

CHINA GUANGZHOU BMPAPER CO., LTD. Bedrijfsprofiel 6

 

Het document van BM heeft een speciale professionele afdeling, die verantwoordelijk voor de dienst voor overzee klanten. De kwaliteit en de Dienst zijn altijd de hoogste zorg in BMpaper. Wij verlenen volledige reeks van de dienst, met inbegrip van gegevens en steekproeven, die op verzoek beschikbaar zijn.

 

 

De opdracht van het document van BM: De „nadruk op de groene wereld, dient het papier en het karton wereldwijd“;

Ons principe: ' De greepintegriteit, vordert gestadig, dient de Wereld '. Wij proberen altijd ons beste om de beste diensten en de concurrerendste prijzen met hoogte - kwaliteitsgoederen aan onze klanten aan te bieden. Het is de manier wij onze klanten en markt winden.

 

Gezien kans en volledige ruimte, zouden wij u elk van onze voordelen tonen en zouden ons laten samen groeien. Wij geloven wij zakelijke relatie op lange termijn en vriendschappelijke met uw geacht bedrijf, wegens uw vertrouwen en onze uitstekende dienst kunnen vestigen.


CHINA GUANGZHOU BMPAPER CO., LTD. Bedrijfsprofiel 7

 

kraft paper

 

BMPAPER team

 

verkoopteam

Bekijk meer over ons
ons bedrijf
  • 2005 gevestigde BM
  • 2006 Obtianed ISO14001. ook toegekende ISO9001.
  • 2007 Onderneming van BMteam.
  • 2007 bereikte de dramatische opbrengstgroei van 70%, werd de belangrijke domesticeprovider
  • 2007 is groene partner geworden.
  • 2008 verdergaand in snelle ontwikkeling tot nu
GUANGZHOU BMPAPER CO., LTD. GUANGZHOU BMPAPER CO., LTD. GUANGZHOU BMPAPER CO., LTD. GUANGZHOU BMPAPER CO., LTD.
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : BM

Aantal werknemers : 1000~2000

Jaarlijkse omzet : 500-1000million

Opgericht Jaar : 2005

Export pct : 50% - 60%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

CHINA GUANGZHOU BMPAPER CO., LTD. Certificaten CHINA GUANGZHOU BMPAPER CO., LTD. Certificaten CHINA GUANGZHOU BMPAPER CO., LTD. Certificaten CHINA GUANGZHOU BMPAPER CO., LTD. Certificaten