Bericht versturen
Thuis

GUANGZHOU BMPAPER CO., LTD. Fabrieksreis

Certificaat
CHINA GUANGZHOU BMPAPER CO., LTD. certificaten
CHINA GUANGZHOU BMPAPER CO., LTD. certificaten
Klantenoverzichten
Zeer goede ervaring om tot het witte kraftpapier-document, tot de Uitstekende mededeling en tot het super snelle antwoord opdracht te geven. En verschepen was werkelijk sneller

—— Fernando Soot

Zeer aardig wit drukdocument, zeer goede bleekheid. Ik zal het deze manier opnieuw kopen.

—— Samrad Chamannchi

Dit is een zeer aardig strodocument broodje, enkel als wat ik voor wilde. De prijs is zeer goed.

—— AFZAL FEROZRE

Dit is een zeer aardig strodocument, enkel wat ik voor wilde. De prijs is zeer goed in vergelijking met wat ik, aardige drukkleur vond en volkomen werkte!

—— M. Lester

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band
  • Productielijn
  •  
   Inleiding
    
   1. Een grootste met een laag bedekte papierfabriek met een jaarlijkse productiecapaciteitovery 2,5 miljoen ton
    
   2. Met 3 geavanceerde woodfree met een laag bedekt document productielijnen van Voith en Mesto.
    
   3. Bezit een krachtcentrale van 275 000 kW, een het carbonaatplaat van het grondcalcium, aftakking
   behandelingsinstallatie en twee dokken van 45,000DWT.
    
   4. Totale investering 3,68 miljard.
    
   5. De milieubescherming investering van meer dan 1,5 miljard, met ISO14001 en verkrijgt ISO9001 ect.
    
   bmpaper
    
    
  • OEM/ODM

   Wij steunen OEM&ODM-zaken op verschillende types van papier en karton worden gebaseerd dat.

   BMpaper heeft de professionele technici van uitstekende kwaliteit en gevorderd modern productiemateriaal. Alle producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en in een verscheidenheid van verschillende markten over de hele wereld zeer gewaardeerd. Hun goed uitgeruste faciliteiten en uitstekende kwaliteitscontrole door alle productiestadia laten ons toe om totale klantentevredenheid te waarborgen.
   Als resultaat van onze hoogte - kwaliteitsproducten en eminente klantenservice, hebben zij een mondiaal verkoopnet bereikt die Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Oceanië en Westelijk Europa bereiken.
   Het Platform zal diep wortel geschoten worden in de aangepaste zaken van nieuw-stadium Chinese producten, beter en zal bloeien.

    

  • R&D

   Opgericht in 2005, R&D-won het centrum van het bedrijf de titel van Provinciaal Techniek Technisch R&D Centrum erkend door Ministerie van Wetenschap en Technologie van Provincie in 2006, en ging de test van het Onderzoekscentrum van de Techniektechnologie in 2009 over. Met een de bouwgebied van 1,000m2 en een investering van RMB is 10 miljoen, R&D-centrum bezig geweest met ontwikkeling, inleiding, spijsvertering en absorptie van nieuw product en technologie. Van Amerika, Zweden, Holland, introduceert het centrum internationaal geavanceerd het testen instrumenten en materiaal. Het centrum bezit testende voorwaarden en basisfaciliteiten voor techniektechnologie, wendt bekwame en ervaren foregoers van de techniektechnologie aan, beheerst nieuwe kwaliteit, nieuwe techniek, het onderzoek van de papierfabricagetechnologie & ontwerpbasis, en overvloedige achtergrond en ervaring in introductie op de markt van onderzoekbevindingen, en voert de uitvoerige tests van de techniektechnologie uit.

   CO. VAN GUANGZHOU BMPAPER, LTD
    

   Het centrum zet deskundige die begeleidingscommissie uit deskundigen en professor wordt samengesteld van hogescholen, universiteiten, en wetenschappelijk onderzoekinstituut op. De commissie is verantwoordelijk voor het herzien van jaarlijkse planning van het verwante techniek technologische onderzoek en de ontwikkeling, de evaluatie van product R&D, test en proefonderzoekregelingen, en het verstrekken van technisch en economisch overleg, op de markt brengend informatie van nieuwe producten, die een actieve rol in het verbeteren van wetenschappelijk onderzoekcapaciteit en niveau van het centrum speelt.


   Het centrum heeft zijn bezit de post van de talentenstroom en de part-time personeel opleidingsorganisatie, nodigt buitenlandse technologische deskundigen, hogere talenten van nationale en internationale hogescholen, universiteiten en wetenschappelijke onderzoekinstituten uit om technische uitwisseling conferentie en regelmatig opleiding te houden. Uiterlijk, verstrekt het centrum talent en technische uitwisseling, efficiënt en snel bevorderend de spijsvertering, absorptie, update, introductie op de markt van wetenschappelijke geïnstitutionaliseerde onderzoekbevindingen en makend hen gestandaardiseerd, en routinized.

   CO. VAN GUANGZHOU BMPAPER, LTD
Contactgegevens
GUANGZHOU BMPAPER CO., LTD.

Contactpersoon: Mr. Martin

Tel.: +86-135 3888 3291

Fax: 86-20-87836757

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)